duminică, 21 martie 2010

interviul din parc

Buna!
Nu mi-am mai facut timp de blog...
M-am gandit sa postez repejor link-ul spre interviul pe care mi l-a luat jurnalistul Tiberiu Lovin.
Aici e : http://www.reportervirtual.ro/2010/03/alexandra-badoi-cantareata-de-la-meteo.html

Sper sa va placa...:)
O seara frumoasa!
Ne vedem/auzim/scriem :P

3 comentarii:

  1. Mai! Frumoasa esti! Si sper sa fii la fel de frumoasa ca in fotografia de la meteo. Si mai sper sa nu fii una din multitudinea de pupeze care ne-au impaiat viata prin toate mijloacele :tv, radio, presa scrisa, mall-uri, etc...
    Acum...
    Vrei opinia mea??? Ei bine, ti-o spun. Oricum, mereu devin bursucul neprietenos...;)
    Voce ai si, sunt convins ca poti mai mult, dar nu te lasa muzica pe care o canti. Acum depinde ce vrei de la viata: sa faci un ban sau, cu rabdare sa canti muzica si nu muzici si sa faci un ban??!
    Adevarata muzica este cea POP... Dance-ul ajunge la ureche si fuge repede... intra intr-un conteiner cu milioanele de ritmuri identice. Rar iese cate o melodie care prinde (ex. Antonia...) Prin urmare... cauta un compozitor bun... da-i bani sau fa un fel de burter cu el si, daca poti, canta muzica adevarata. Numai asa poti ajunge cineva. In rest, daca mentii linia asta dance... vei fi in acelasi grup cu restul, rest in care intra pana si Senzuala...
    Am fost dur? Iarta-ma, dar stiu ce inseamna sa incepi de jos. In orice domeniu.
    Vei spune "stii tu ce greu e sa gasesti un compozitor adevarat..." si poate ai dreptate, dar dorinta de a canta poate invinge totul. Pe de alta parte nu canta orice. Gasesti un compozitor si iti da o melodie, iar tu, chiar dac nu-ti place o canti, odata pentru ca ai nevoie de afirmare, pe de alta parte pentru ca, poate, ai nevoie de bani... Dar nu canta orice!
    Nici nu stiu de ce iti scriu... Poate pentru ca mi-a placut fotografia de pe blog, de la meteo sau poate ca am vazut ca ai postat pe blog cele cateva clipuri pe unde ai fost invitata... In fine... eu, un ascultator de multa muzica, iti spun: Nu canta orice!
    Altfel, mult suces! Si sa fii iubita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand am vazut ce ti-au facut Razvan si Otil la emisiune,cu casting-ul ala pt barbati am ras de m-am prapadit,insa am ras si nervos dupa ce le-ai dat toate semnalmentele,pentru ca..."that's me!" :)).Numai ca exista mici exceptii cum ar fi ca eu am par pe cap,sunt actor si de cantat,cant,insa cant mai mult rock. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cosmin şi Jazzu', imi cer scuze, abia acum am vazut comentariile voastre(nu aveam setat sa ma informeze pe mail cand primesc un comentariu.
    Multumesc frumos!
    Cosmin, e destul de complicat sa faci un proiect si sa canti ce vrei, fara a tine cont de tendinte si de public. Eu incerc sa colaborez cu oameni buni in domeniul asta, dar lucrurile se misca greu... :(
    Jazzu, deci tu esti aproape barbatul meu ideal :D

    RăspundețiȘtergere