vineri, 24 decembrie 2010

Scrisoare către Moş Crăciun

Dragă Moş Crăciun,

Sper că eşti sănătos, voinic, darnic şi pus pe treabă. Nu de alta, dar mai e un pic şi se apropie Crăciunul, iar eu te aştept cu nerăbdare. Şi nu cumva să dai vina pe vreo răceală luată de la Polul Nord sau să te scuzi spunând că nici buzunarele tale nu au mai scăpat de criză şi astfel să crezi că poţi lipsi...orice motiv ai avea, nu-l cred, doar eşti Moş Crăciun şi trebuie să vii!
Şi dacă vrei să ştii, chiar am fost foarte cuminte de când nu ţi-am mai scris; m-am trezit cu noaptea-n cap aproape-n fiecare zi, am aflat care sunt gândurile vremii şi le-am împărtăşit cu drag şi celor care se uitau la Observator. Şi nici n-am prea dat bâlbe. Eh acum... una, două într-un an cred că se acceptă. Pe lângă meteo, m-am ocupat şi de facultate, am luat licenţa cu notă mare şi m-am înscris la master...deci eu zic că merit să primesc tot ce-mi doresc: o vacanţă într-o ţară caldă, un iphone, cizmele negre cu toc mic pe care le-am văzut acum două zile la Aldo, un parfum cu miros de portocală şi de scorţişoară...ce-ar mai fi?....aaaa...o maşină....dar ştii ce, Moşule? M-am gândit mai bine. Adu-mi tu mie multă putere de muncă, isteţime, sănătate şi fericire...ca să-mi pot cumpăra eu ce vreau  Şi celorlalţi adu-le la fel... Iată aşa nici nu mai e nevoie să te cari cu sacul plin de lucruri în spinare. Dă-le liber elfilor, ia-ţi Crăciuniţa şi fă o plimbare cu renii tăi fără să mai aluneci prin hornuri, vino doar să ne saluţi şi să ne oferi ce ţi-am cerut... Crăciun fericit, Moş Crăciun! Crăciun fericit, tuturor!

Alexandra Bădoi

6 comentarii:

  1. Craciun fericit, copil cuminte si frumos! Sper ca noul an sa-ti aduca tot ce-ti doresti! Cu drag, colega ta, Anca

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a întâmplat,
    Că moşul fiind puţin plecat,
    În locul lui am recepţionat,
    O mică
    Scrisorică
    (Acum mai nou concret,
    La Polul Nord avem şi internet
    Şi email la moşcrăciun@polulnord.net)
    Prin urmare am să răspund punctual.
    O vacanţă la mare ca de obicei anual,
    Decât Iphone mai bine Nokia,
    Care să vină asortat cu rochia
    Mini fireşte,
    Şi ca să arăţi extrem de şic
    O pereche de cizme negre cu toc mic,
    Maşina mică, hmm cam depăşim bugetul,
    Vezi criza şi la noi îşi face efectul,
    Dar pentru că nu vreau să te supăr,
    Bifez pe listă un Mini Cooper.
    Sper să nu fie doar un capriciu,
    Bifează şi semnează: Elful de serviciu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc la fel, Anca! acum am vazut comentariul :)
    Te puuuup!

    Multumesc frumos si Elfului de serviciu! Astept ce mi-ai promis :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Alexandra! Felicitari pentru cea mai recenta melodie “Energia Sensual” suna foarte bine! Ma numesc Oana,sunt makeup artist la New York si vroiam sa-ti ofer makeup-ul gratuit in cazul in care doresti sa faci un videoclip pentru aceasta melodie. Stiu ca suna putin ciudat dar te asigur ca intentia este cat se poate de serioasa!O sa revin definitiv in Bucuresti in urmatoarele saptamani asa ca daca esti interesata contacteaza-ma. Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, Oana! Multumesc pentru comentariu si pentru propunerea de a ma machia.
    Daca vrei, tinem legatura pe facebook sau pe mailul meu: alexandra.badoi@antena1.ro
    O seara/zi minunata! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. se pare ca ne vom mai bucura pt scurt timp de prezenta ta incantatoare de la meteo. de zambetul cu gropite, indiferent de vreme ,de singurul motiv pt care imi programam televizorul sa ma trezeasca exact cu observatorul, inainte sa plec la serviciu. succesul iti bate la usa, nu-l lasa sa astepte :) nu te cunosc, dar naturaletea ta este incantatoare, ai o sclipire jucausa in ochi si un raset ca un clopotel. sper din suflet ca faima ce va sa vina dupa "cold shower" sa nu te schimbe. ar fi o pacat...
    ps
    presupun ca nu sunt singurul care iti spune ca se pierde in ochii tai mari, ca este indragostit nebuneste de gropitele tale,ca viseaza sa te tina de mana, desi asta nu se va intampla niciodata...asa ca nu-ti mai spun lucrurile astea ;) cand o sa concertezi prin lume, sa nu uiti ca naturaletea ta te face atat de diferita de vedetele tv din romania si de orice vedeta.

    RăspundețiȘtergere