sâmbătă, 10 aprilie 2010

O recunoasteti?

Neata si Hristos a inviat! :)
Am revenit si eu pe blog pentru ca am vazut ceva dragut si am zis sa arat si celorlalti.
In 10 ani lumea se schimba foarte mult...Am gasit o inregistrare pe youtube din 2000 in care o fata cu o voce interesanta canta intr-o sala de sport. Nu avea mai mult de 13 ani, desi parea mai mare, statea aproape nemiscata langa microfon si canta timid, acompaniata de doi colegi.
Daca o vedeti acum, cred ca veti zice ca a intinerit :P . E foarte nebuna, are o voce si mai interesanta si a ajuns pe primele locuri in topurile de la radio. Si nu, nu e Lady GAGA.
Iat-o :

Acum e cam asa:

5 comentarii:

  1. ADEVARAT A INVIAT!
    Geniala postarea cu lady Gaga la varsta de 13 ani,un weekend minunat!,cu stima Tavi.
    p.s.pe blog este o dedicatie muzicala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Tavi! Un weekend frumos si tie!
    Dar sa stii ca nu e Lady Gaga acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat a inviat!:)
    Nu se poate sa fie una si aceeasi persoana:(...adica...e prea mare diferenta:)). Kesha arata foarte bine, nu ca fata aceea mai plinuta din liceu:D.
    Oricum, avand in vedere ca din liceu canta, inseamna ca a fost talentata si nu s-a folosit de alte "mijloace" mai neconventionale ca sa ajunga sus, ceea ce spune multe despre ea...anyway, foarte tare schimbarea...Acum e perfecta!:X:))...si canta si fain!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mike, nici mie nu mi-a venit sa cred...doar ca timbrul vocii se aseamana si daca te uiti la trasaturile fetei ( la un moment dat e un cadru mai apropiat in inregistrare) iti va veni sa crezi ca acolo e chiar Ke$ha.
    Bravo ei pentru asa schimbare! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sarut mana, Alexandra

    Ma bucur ca am reusit sa-ti scriu, dat fiind faptul ca si eu sunt un targu-jian de-al tau. Iti urmaresc aparitiile si am incercat sa iti cer prietenia :)) pe facebook, dar din pacate, dat fiind numarul mare de acceptati, s-ar putea ca cererea sa fie respinsa. Am o gramada de prieteni in Antena si asa am ajuns la tine. Domeniul meu de activitate interactioneaza mult cu colegii tai de la stiri, cu reporterii ce sunt acreditati in institutia in care lucrez. Sunt conducatorul departamentului de comunicare dintr-un minister si asa am reusit sa ma imprietenesc cu multe persoane din media.Sunt bucuros ca o persoana ce si-a dorit mult ceva, a si reusit.Vorbim aici de munca si perseverenta. Bravo tie. Felicitari. Ai in mine un fan declarat si infocat al tau, putin mai mare decat varsta ta frumoasa.

    RăspundețiȘtergere