duminică, 21 martie 2010

interviul din parc

Buna!
Nu mi-am mai facut timp de blog...
M-am gandit sa postez repejor link-ul spre interviul pe care mi l-a luat jurnalistul Tiberiu Lovin.
Aici e : http://www.reportervirtual.ro/2010/03/alexandra-badoi-cantareata-de-la-meteo.html

Sper sa va placa...:)
O seara frumoasa!
Ne vedem/auzim/scriem :P

duminică, 14 martie 2010

Luni voi canta la Neatza cu Razvan si Dani :)

Salutare!
Asa cum spune si titlul, maine dimineata ( 15 martie), dupa ce termin la Observator, ma voi duce direct la Neatza.
Presimt ca Razvan si Dani imi vor aprecia din nou inaltimea ( am de gand sa-mi iau si tocuri), Daniela va dansa cum numai ea stie, iar Vladut imi va da sa mananc din ceea ce va prepara. Ce gustos a fost strudelul cu inghetata pe care l-am mancat vara trecuta... dar si tochitura pe care am mancat-o in decembrie a fost delicioasa....
Totusi, vin la Neatza sa cant Say my love, piesa mea cea noua. Sper sa ma urmariti si sa va placa, poate imi tineti pumnii ( sa le fac fata baietilor :P) si apoi astept sa imi spuneti cum a fost.
V-am pupat, sa aveti o duminica minunata! :)
Ne vedem maine la Observator si la Neatza.


p.s.: Paul mi-a zis ca se scrie cu tz, Neatza, nu Neata :P

joi, 11 martie 2010

Cum de m-am apucat si eu de cantat?

M-am gandit sa raspund pentru ca de curand am primit aceasta intrebare si am mai vazut unele comentarii care duc la aceeasi idee. Mi s-a mai zis: "tu ai voce, dar deja a devenit o moda, cum apare cineva la televizor se si apuca de cantat".
Ei bine, eu mi-am dorit sa cant de cand eram mica, cântam în fata oaspetilor ( pentru ca ma puneau parintii si ...recunosc ca imi placea), cantam in spatele blocului, cantam la spectacolele de la scoala. In fine, cum am ajuns la liceu, m-am dus la Palatul Copiiilor din Tg-Jiu pentru ca voiam sa invat sa cant la chitara. Am invatat cateva acorduri si am inceput sa compun piese, dar toate semanau cu muzica folk foarte mult, asa ca m-am gandit sa las putin chitara la o parte si sa cant si sa compun altceva. A iesit prima mea piesa: "Poti spera"...nu cred ca o stiti ( poate o sa o postez candva). D- l Lulu, profesorul meu m-a ajutat cu instrumentalul si m-a trimis la mai multe concursuri pentru copii si tineri de la care am venit cu cateva premii. :) (norocul incepatorului).
Dupa ceva timp, când eram în clasa a XII-a, Madalina, prietena mea, mi-a sugerat sa ma inscriu si eu la preselectia pentru Eurovision. Compusesem mai demult o piesa " Tu si eu", m-am gandit sa o traduc in engleza, i-am zis d-lui LULU ce voiam sa fac, am reinregistrat piesa în studioul de la Palatul Copiilor, am trimis-o in ultima zi de inscriere si cu toate ca majoritatea imi zicea ca sunt prea visatoare, eu simteam ca piesa mea va fi aleasa printre cele 24 semifinaliste. Si...am avut dreptate:) Am fost anuntata ca urma sa cant printre cantareti cunoscuti de la noi din tara. ( Andra, Nico, Marcel Pavel, Smiley etc) Pentru unii nu inseamna nimic acest lucru, pentru mine, o liceeana din Targu Jiu a fost ceva deosebit. Eram cea mai mica interpreta si compozitoare din concurs. Am avut o gramada de emotii, dar targujienii mei m-au sustinut...a fost o experienta foarte frumoasa. Nu am mai gasit nicio inregistrare pe youtube de atunci, în schimb, puteti asculta piesa " You and me" aici:
http://www.myspace.com/alexandrabadoi
Dupa participarea la Eurovision, mi s-au propus anumite proiecte , mai mult sau mai putin realizabile... iar de aproape un an colaborez cu doi producatori talentati Peter Zaad si Claudiu Cota si sper ca impreuna sa facem piese din ce in ce mai bune.
Cat despre televiziune, in iunie voi implini 2 ani de cand am inceput sa prezint meteo si imi place mult ceea ce fac. Meteorologia e un domeniu important si ma simt foarte bine sa dau informatii utile celor care ma urmaresc.
Una peste alta, cred ca oamenii pot avea mai multe ocupatii care se pot completa sau nu, pana la urma, importanta e pasiunea cu care fac ceea ce fac.

Ada - Summer of love
http://www.youtube.com/watch?v=WAmn1-TURPo

Ada - Say my love
http://www.youtube.com/watch?v=vt1J0K9lfZ0&feature=channel

Ada official youtube channel

http://www.youtube.com/user/adaofficialteam

marți, 9 martie 2010

Ziua femeilor, ziua barbatilor....

Incep prin a spune : la multi ani, tuturor! Am vrut ieri sa scriu ceva pe blog si nu am avut timp absolut deloc...
Pentru mine, 8 martie era ziua in care imi puneam pantofiorii de lac si rochita de serbare, ziua in care ii daruiam mamei fotografia cu mine intr-o inimioara, iar apoi in fata ei si a altor mamici incepeam sa cant :" e ziua ta, mamico/ in dar ti-am adus inima/ si crede-ma, mamico/ un dar mai frumos nu se putea ". Dupa cantecel nu indrazneam sa ma uit in ochii mamei ...
Cum am mai crescut, am aflat ca 8 Martie e si ziua mea. Si imi place, desi nu mai am emotia de dinaintea serbarilor. Chiar daca aproape a devenit o sarbatoare comerciala, mi-e drag sa vad baieti atenti, cu flori, cu martisoare , doamnele devin parca mai frumoase si mai stralucitoare, au zambete pe fete, iar domnii par mai ...domni:)
Si cum in viata trebuie sa fie un echilibru, era musai ca barbatii sa aiba o zi a lor. Cu sau fara 44 de pahare, insotite sau nu de mucenici dulci cu nuca si miere, barbatii merita si ei o zi doar pentru ei, poate chiar ar trebui sa se oficializeze aceasta zi. Iar femeilor ar trebui sa li se multiplice ziua, cel putin o data pe luna ar fi bine sa fie 8 Martie :D .
Iata o piesa care parca ma completeaza: http://www.youtube.com/watch?v=DOo_gHKaabA






p.s. Desi nu stiu cine esti, multumesc A sau N. pt florile de 1 si de 8 martie si pt urari!

duminică, 7 martie 2010

La radio...

...vreau sa ajung la radio... draguta piesa. :)
Azi am fost la Radio Oltenia, prin telefon. Am vorbit despre Eurovision, mi-am amintit cum a fost acum 3 ani, cand am participat si eu. Parca a fost mai frumos atunci, show-ul era mai dinamic, baietii de la 3 Sud Est au foarte amuzanti cand au prezentat concursul, bine... se poate sa fiu subiectiva, in orice caz, anul acesta mi-a placut cine a castigat. Paula Seling e o artista completa, are o voce foarte buna, e o fata frumoasa, cu mult bun simt. Imi doresc ca ea si Ovidiu sa ne reprezinte cu succes la Eurovision.
Sa revin la radio, am vorbit despre ce mai fac eu si s-au minunat prezentatorii de trezitul meu la ora 3 dimineata si mi-au apreciat piesele. Au difuzat mai intai "Answer the phone", apoi "Say my love". Le postez si aici, daca nu le stiti, le puteti asculta.
Ada - Say my love
http://www.youtube.com/adaofficialteam#p/a/f/0/vt1J0K9lfZ0

Ada - Answer the phone
http://www.youtube.com/adaofficialteam#p/u/4/-n4sauWTQSc

Vremea blogului meu

Salutare, salutare!
De mult timp mă gândeam să-mi fac şi eu blog, dar mereu se ivea câte ceva şi am tot amânat...până azi, când am zis ca e vremea blogului.
Am ales câteva fotografii cu mine, am umblat puţin la culori, am adăugat ceva de pe youtube, iar la rubrica despre mine încă nu am scris. Parcă nu ştiu ce să spun, dar voi scrie...
Nu mi-am mai scris de ani buni gândurile, de când aveam un carneţel mic şi galben în care îmi lăsam de fiecare dată tot ce îmi trecea prin cap. L-am regăsit acum un an, când am fost de Paşte acasă, l-am răsfoit şi m-am amuzat de ce scriam acolo.
Acum, blogul acesta nu va fi chiar ca acel carneţel, că de... totuşi voi fi sinceră şi din când în când voi scrie ce gândesc, ce simt sau ce vreau să fac. Muzica va avea un loc important în blogul meu, voi posta piese noi, filumleţe de-ale mele sau fotografii; câteodată se prea poate să mă mai plâng de cât de mult am de citit pentru lucrarea de licenţă, dar trece şi ea.
Cam atât pentru acum....blogule, ne vedem, auzim, scriem....

Într-o primăvară cu aspect de iarnă...am intrat şi eu în Blogosferă! :D yuhuuuu ( cum ar zice un amic de-al meu)


semnat: Alexandra Bădoi ...sau Ada( cum vrei să-mi zici)